Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

let's find new ways to fall apart

Για τα μηνύματα που εν έστειλες ποτέ, για τα μηνύματα που εν έπιασες ποτέ, για τα πρόστιμα σου, για τα άλλα πρόστιμα, για το οτι θα πάεις στα δικαστήρια και θα πεις "ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΗ", για το ότι υποτίμησαν τη νοημοσύνη σου, για τα λεφτά που μεταφράζεις σε ποτά ρούχα και ταξίδια. Για τις 4 ώρες ύπνου που έχεις. Για το δωμάτιο σου που θα επικρατεί πάντα ένα χάος που ρούχα, για την κόκα κόλα που εν θα την κόψεις ποτέ για το νερό που θα το πίνεις μόνο το καλοκαίρι.Για την απόρριψη που εδέκτηκες στην πιο τέλεια δουλειά, για το φιλί που εν έφτασε ποτέ για τις ποσότητες αλκοόλ που βρίσκονται στο συκώτι σου. Για το διδακτορικό που εν θα κάμεις ποτέ για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη που εν θα γίνει ποτέ! Για το ροκ των 90's που εν θα ξεπεράσεις ποτέ.

ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Γιατί σήμερα αρχίζει επισήμως το καλοκαίρι και ο πιο τέλειος μήνας του χρόνου. Τι πειράζει αν είσαι στάσιμος και αν αρνείσαι να μεγαλώσεις, ή αν δεν ήρταν τα πράματα όπως θα έπρεπε. Γιατί άμαν εξακολουθείς να απογοητεύεσαι που ανθρώπους και καταστάσεις σημαίνει πως εν έχασες την πίστη σου. Και άμαν εν έχασες την πίστη σου αξίζει σου το πιο τέλειο καλοκαίρι. Ας έρτουν πιο δύσκολα πράματα και ας βρούμε άλλους λόγους να κλάψουμε να γελάσουμε και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας μέσα στο καλοκαίρι του 2012. Καλό καλοκαίρι να έχουμε.

Υ.Γ Παρακαλείται όποιος έχει ιδέα από ωραία και ΕΛΑΦΡΙΑ cocktails που μπορείς να τα καταναλώσεις από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά να στείλει συνταγές





18 σχόλια:

Ina είπε...

Η ασύστολη κατανάλωση καφέδων και αναψυκτικών τρέφει την κυτταρίτιδα.

Τα προστίματα θα τα πληρώσεις και κατά προτίμηση άλλη φορά εγκαίρως.

Για τα μηνύματα που δεν έστειλες και δεν έλαβες, υπήρχε λόγος.

Το ίδιο και για το φιλί.

Το πτυχίο πάντα μπορείς να το κάμεις, ίσως όχι με τον πιο ιδανικό τρόπο αλλά μπορείς.

Η ΝΥ πάντα εκεί είναι και σε περιμένει, χρειάζεσαι τα λεφτά και την κατάλληλη παρέα.

Για το αλκοόλ πάντα είναι η κατάλληλη ώρα. Προτιμώ τα κλασσικά, τζιν με τόνικ, κουμπα λίμπρε μιας και σου αρέσει η κόκα κόλα και έχω συνταγή για τέλειο μοχίτο, χωρίς μαύρη ζαχαρη.

Ina είπε...

Καλό καλοκαίρι ξέχασα να μας ευχηθώ.

Πρασινάδα είπε...

Ένας που τους λόγους που μου αρεσκει να σε θκιεβάζω ειναι γιατι νοιώθω οτι εισαι στην ζωή, σχεδόν το απόλυτο αντιθετο που μένα!!

Ετσι οσα λαλείς, να ξέρεις οτι καποιος αλλος τα λαλεί ακριβώς απο την αντιθετη πλευρα..... Κλισέ ναι, αλλα ετσι ενι η ζωή. Παντα σκεφτομαστε οσα δεν εχουμε.....

Καλο καλοκαίρι!! ;)))))

vanilla είπε...

για μένα το έγραψες αυτο;;
ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουνα σήμερα! :)
ανυπομονώ για τη στιγμή που θα τσουγκρίζουμε τα ποτά μας και θα γελάμε συνωμοτικά..
καλό μας καλοκαίρι και ό,τι είναι να έρθει, ας κοπιάσει!

marilou είπε...

Ολεεεεεε άλλε εαυτέ!!!!!!!
Εν γίνεται, εν έχει έτσι πράμα!! χαχαχαχα
'Το ξέρεις πως ειναι κερδισμένος τελικά όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα'!!!!

Χαμόγελααααα!! καλό μας καλοκαίρι!!!

Ανώνυμος είπε...

Έρκεται μου να κλαίω που συγκίνηση με τούτα που θκιάβασα! Η ζωή μας ούλλη μες σε 2 παραγράφους. Ανατρίχιασες με, εφτερούγισεν η ψυσhή μου!! Cheers τζιαι να 'σαι πάντα καλά!
Η αλκοολα 2 της μαριλούς:P

daffodil lament είπε...

ίνα μου! τη ΝΥ εν θα τη χάσω με τίποτε ίσως και το διδακτορικό. πάντα είναι κατάλληλη ώρα για αλκοόλ!!:)
thanks θα σου email για το mojito!xxx και γενικά ευχαριστώ νιώθω πιο ήρεμη που με τούτα που είπες.οτι εν έχουμε χρονοδιάγραμμα
πρας μου μα είμαστε τέλια αντίθετες???:) μάλλον ναι, αλλά γουστάρω απόλυτα τη ζωή σου!:)
vanilla mouuu θα πιούμε σύντομα κλείσε τα εισιτήρια εσύ!και εννοείται θα πνίξουμε τους πόνους μας περιμένω σε!
@μαριλού όμορφη κι αγαπημένη "δεν πειράζει που δε σου ρθε η ζαριά τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα" θα περάσουμε τέλειο καλοκαίρι υπόσχομαι σου το!και οι 2!χχχ
@αλκοόλα 2 έχουμε την καλύτερη εντύπωση για σένα λόγω μαριλούς! περιμένω σας και τις 2 λευκωσία όποτε το αποφασίσετε! να είμαστε καλά να γινόμαστε χάλια και πάλι καλά!φιλιά πολλά!

Πρασινάδα είπε...

Μπορεί όι 100% αλλα πιθανω 99%. Νομιζω ομως αμαν αντιθετοι χαρακτηρες εκτιμουν την γνωμη τζαι τι θα πει ο άλλος, τοτε ο συνδυασμός σκοτώνει!

Θα σου επροτεινα να ανταλλάσαμε για λιες μερες αλλα μου φαινεται θα εκακοπερνούσαμεν τζαι οι 2 γιατι η δικη μου κατανάλωση αλκόολ, αν την αρθροίσουμε φκαινει 1 ποτήρι κρασι ανα έτος.

Mana είπε...

Τι ενννοεις ποιος ξερει ελαφρα κοκτειλ; Φωναζει μου τουτη η προταση. Αυριο αν δεν δειναι αργα να σου πω συνταγες. Τωρα παω να σαστω βρηκαμε babysitter. Αν αρχισει να βρεσσει ετο λογο.

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Πολλά αισιόδοξο ποστ. Καλο καλοκαίρι!

daffodil lament είπε...

pras moy εφαντάστηκες με εμένα στο lab???:P εν πειράζει η κάθε μια στο είδος της!:)
μάνα αααα!!! θα περιμένω εν για το τριήμερο που τα θέλω! καλά να περάσετε με μοτορτζή:)
σμιλί μου σ ευχαριστώ πολύ να έχουμε τέλειο καλοκαίρι:)

Grouta είπε...

2 δακτυλα (οριζοντια, οϊ καθετα!!!) μπραντυ,
3-4 παγακια,
το υπολοιπο κοα κολα (κανονικη).
Σε ποτηρι σωληνα.

Ε βουαλα μπραντυ κοκ :)

Καλο καλοκαιρι!

Interruptor είπε...

Polu kala ta les! Kalo kalokairi!
Cheers!

Αντρέας είπε...

Ο Ήλιος των σκανθαριών με πήρε πίσω στην αγαπημένη Βοστώνη τον Χειμώνα και στην Λουβένη το Καλοκαίρι.

Αρκετές φορές ήμουν ο πρώτος πελάτης σε μία καφετέρια στο campus στις 7 το πρωί και μου άρεσε να βάζω το I'm only sleeping στο jukebox. Οι αγουροξυπνημένοι υπάλληλοι με κοίταζαν με το μισό τους αλλά ήταν απόλαυση να κάθεσαι στην βιτρίνα με τον καφέ και να βλέπεις τα τραμ και τον κόσμο να περνά, και το χιόνι να πέφτει... (μιλάμε για Βοστώνη βέβαια γιατί χιόνι στην Λουβένη άντε να δεις λίγη πούδρα κάθε τόσα χρόνια).

Στη Λουβένη το καλοκαιράκι άκουγες τους Beatles να βγαίνουν από διάφορα παράθυρα περπατώντας μέσα στα μεσαιωνικά δρομάκια. Εκεί θα βρεις και αρκετές εισηγήσεις για κοκτέιλ στο College. Παλιό κλασσικό κοκτέιλ μπαρ με προϊόντα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή νύχτας :)

Rania είπε...

τα έτοιμα cocktails που πουλούν στο supermarket εν αρκετά ελαφριά!

plus anything frozen its almost virgin!

ωραίο post:)

daffodil lament είπε...

groutitsa εννεν cocktail τούτο εν κοκα κόλα!:) thanks θα το δοκιμάσω όμως και θα σου πω!
καλό καλοκαίρι φίλε interruptor!
αντρέα αρέσκουν μου πάρα πολλά έτσι ιστορίες! που έχουν κ πολλή περιγραφή τοπίου..! ήθελα να σου προτείνω μαζί με τις φωτογραφίες να βάζεις και την ιστορία της..πως εβγήκε τί έγινε κλπ..σκέψου το πάντως:)
υ.γ οι beatles είναι παντός καιρού και χρόνου...:)
ράνια μου εδοκίμασα cosmopolitan smirnoff και ήταν οκ μπορώ να πώ thanks εννα το έχω υπόψη:)

marilou είπε...

Ήβρα σου δροσερό καλοκαιρινό ποτό να πίνεις, οκέι ενεν κοκτέιλ τζαι εν το λέεις τζαι ελαφρύ αλλά εν δροσερό τζαι καλοκαιρινό!! ΟΥΖΟ ΟΥΖΟ ΟΥΖΟ :)

daffodil lament είπε...

αχαχαχαχα! είσαι τέλια πελλή! :) αρέσκει μου πολλά το ούζο το καλοκαίρι! αν άρκεψες ΚΑΙ το ούζο κατανάλωνε με προσοχή αγαπημένη μου εν χειρότερο το μεθύσι του και που τεκίλα:Ρ φιλούρες πολλές!