Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

i 've got a war in my mind

Είμαι ένα σημείο πριν την πλήρη παράνοια και ξέρω το. Επειδή χάνω τη ψυχραιμία μου πλέον. Και επειδή νικά εκείνος που εν ο πιο ψύχραιμος.Άρα όι εγώ. Και θυμώνω επειδή μπαίνω στη διαδικασία να παίζουμε παιχνίδια και να σκέφτομαι το νικητή. Και εν γίνεται ρε γαμώτο επειδή είσαι ο άνθρωπος μου. Και πάντα εννα είσαι.Και επειδή εν ξεχωρίζω το σωστό που το λάθος. Και την αλήθεια που το ψέμα.Και για ποιό λόγο τα αισθήματα πρέπει να μπαίνουν σε συγκεκριμένα καλούπια.

Και θυμώνω με τον εαυτό μου. Που άμαν κάμνουμε παύσεις και εν μιλούμε θυμίζουν σε τα πιο μικρά πράματα. Τα οποία εν επρόσεχα ποτε. Όπως το οτι σιγοτραγουδάς "δεν παν στο διάολο τα λεφτά" κάθε Τετάρτη και άμαν δε μιλούμε πραγματικά ακούω το για να νομίζω πως ακούω τη φωνή σου. Και θυμώνω επειδή γίνομαι τέλια κορούα και καταστρώνω σχέδια. Και βγαίνουν καπνοί που τα αυτιά μου και γίνομαι πράσινη με κόκκινα μάτια κάθε φορά που θωρείς το κινητό σου. Και θυμώνω που εισέβαλες έτσι στη ζωή μου.Και που σφυρίζουμε αδιάφορα και κάμνουμε οτι εν συμβαίνει τίποτε. Επειδή συμβαίνει και ξέρεις το.

Και είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Με τον τρόπο που χαμογελάς όποτε με βλέπεις. Που προσπαθείς να μου μάθεις να χορεύω και να παίζω μπάσκετ. Που εν μας κόφτει τι λαλεί ο κόσμος για τη σχέση μας. Και που μου φιλάς τρυφερά τα μαλλιά. Και που συγχύζεσαι άμαν μου κολλά κάποιος. Και που σου λέω πόσο σ'αγαπώ και προσπαθώ να σε πείσω γιατί γαμώτο παρακολουθώ UFC τα ξημερώματα για σένα τι πιο μεγάλη ένδειξη αγάπης εν τούτη?Και που μου δείχνεις πόσο με αγαπάς και είσαι ακτινογραφία μαζί μου. Και που μου λες οτι εγκρέμισα τους τoίχους σου και εν έχεις αντισώματα μαζί μου.Και που σου φορώ τη φόρμα σου μόνο γιατί έχει τη μυρωδιά σου.  Και ήρτες Serena απλά για να δεις αν είμαι καλά άμαν εκόπηκα στους βράχους.  Και που νομίζεις οτι τα δρομάκια της Παλιάς Λευκωσίας εν η Νέα Ορλεάνη του '50 και πρέπει να με προσέχεις που τους κακούς. Και που ανησυχείς άμαν πίνω και έρχεσαι να με πιάσεις. Ή που με πιάνεις τηλέφωνο να ακούσω τον Κινέζο. Και που σου έλεα εν θέλω να σε ξαναδώ κι εσύ εκάθεσουν έξω που το σπίτι μου ώσπου να αλλάξω γνώμη.

Και μετά πιάνει με εκείνη η μεγάλη θλίψη. Οτι εζήσαμε τόσα πολλά μαζί που εν θα τα εζούσα με κανέναν άλλο αν τον ήξερα όλη μου τη ζωή. Και που νιώθω οτι μπορεί να σε χάσω.Και που νιώθω οτι σε χάνω εξαιτίας της. Και αν δεν ήταν εκείνη εννα ήταν κάποια άλλη. Πάντως όι εγώ.Και κάμνω μαύρους κύκλους και κατεβάζω τεκίλες και ακούω paint it black.Και ξέρεις οτι μισώ να χάνω. Ιδιαίτερα επειδή εφάνηκα πολλά δειλή και αξίζει μου να χάσω.Αλλά τούτο εν έχει να κάμει με μένα. Έχει να κάμει με σένα και τι σε κάμνει ευτυχισμένο.Και εν έχει να κάμει τίποτε ο έρωτας με τούτο. Έχει να κάμει η αγάπη. Και αν δεν έχασα ως τωρά το νου μου σημαίνει πως εν θα τον χάσω ποτέ.

16 σχόλια:

marcella είπε...

:( ουφ...γιατί δεν του τα λες όλα αυτά; κι ότι θέλει ας γίνει...

vanilla είπε...

*αγκαλιά*

Ξενοφίλιος είπε...

Έσιει το λλίον η Παλιά Λευκωσία τζιαι ο Κινέζος να σου θυμίζουν πράματα έννεν...; Έχουν το τα τραούθκια που ακούμεν, τα ποτά που πίνουμεν τζιαι ο λόγος για τον οποίον τα πίνουμεν. Μερικές φορές πρέπει να σταθείς στο ύψος σου τζιαι να δείξεις της ζωής ότι δημιουργείς μόνος σου τες ευκαιρίες σου, ότι αν εδείλιασες μια φορά στο παρελθόν τζιαι επήρεν σου τα ούλλα, τωρά εν να βρεθείς που μόνος σου στην πρώτη γραμμή τζιαι εν να τα πιάσεις ούλλα πίσω. Εν έσιει να άρκησες με τούτα τα πράματα, όπως είπες εν έσιει να κάμει με έρωτα αλλά με αγάπη, τζιαι τούτον εν πολλά πολλά δυνατόν τζιαι προσοδοφόρο που μόνον του. =)

marilou είπε...

ουφου τωρα έπιασε με εμένα μια απέραντη θλίψη. Άσε που ο τίτλος σου εν ο αγαπημένος μου στίχος!
΄im tired of feeling like im fucking crazy'

Ænima είπε...

....κατάθεση ψυχή που μας επαράσυρε και εμάς μαζί σου.

Άκου...που τη στιγμή που επροχώρησε μεν μπαίνεις στη διαδικασία να τα σκέφτεσαι τούτα μόνο κακό στον εαυτό σου θα κάμεις. Αν τον αγαπάς εννα τον θέλεις ευτυχισμένο. Και αν εκείνη μπορεί να τον κάμει σφύξε τα δόντια σου και προχώρα και εσύ. Εντάξει ξέρω το τα λόγια εν εύκολα αλλά που την άλλη ξέρεις το τούτο:
"Αν αγαπας κατι αστο να φυγει αν γυρισει ειναι δικο σου αν οχι δεν ηταν ποτε" οξά;

Αγκαλιά daffodil μου x

Beatrix Kiddo είπε...

όλη η ουσία εν οι τελευταίες 3 γραμμές :)
το ότι εν έχασες τον νου σου εν θετικό. εν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς. έχω 2 ερμηνείες:
1. εν έχασες ακόμα τον νου σου αντέχεις τούτη τη καταστάση-yeiiiiiiih
2. εν εχασες ακόμα τον νου σου falling for him, he wasnt meant to be then :)

Ina είπε...

Δεν καταλάβα τι έχετε/είχατε μεταξύ σας. Αυτός?

Rania είπε...

γιατί δεν τα λές? ή στείλε του link το post αυτό..

daffodil lament είπε...

φίλοι μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στο δράμα μου..:)))) εννα περάσει που θα πάει.
εν λίο περίεργη η κατάσταση και ρισκάρω πολλά με το να τα πω ράνια και marcella
ίνα μου ούτε εγώ εκατάλαβα τι έχουμε εννεν και πολλά κατανοητό για κανένα μας:Ρ

daffodil lament είπε...

φίλοι μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στο δράμα μου..:)))) εννα περάσει που θα πάει.
εν λίο περίεργη η κατάσταση και ρισκάρω πολλά με το να τα πω ράνια και marcella
ίνα μου ούτε εγώ εκατάλαβα τι έχουμε εννεν και πολλά κατανοητό για κανένα μας:Ρ

Ανώνυμος είπε...

agkalia megalh daff mou :) jai egw jame eimai pleon ara eimai polla konta se jeina pou niwtheis! tipote allo en tha sou pw! stelnw sou agkalia! terastiaaaaaaaaa

TheQuietCypriot είπε...

Good choice of song.

daffodil lament είπε...

quiet cypriot χαίρομαι που σου άρεσε:)

Popcornmonster είπε...

"Ιδιαίτερα επειδή εφάνηκα πολλά δειλή και αξίζει μου να χάσω"

Τζαι όμως έκατσες να γράψεις το ποστ; Αμφιβάλλω ιδιαίτερα. Πριν ρίξεις φταίξιμο στον εαυτό σου μπορεί να θέλεις να διερωτηθείς κατά πόσον α)υπήρχαν πράματα που εμπορούσες να κάμεις τζαι β) μπας και μόνο εσύ έκαμνες προσπάθεια

Φιλική συμβουλή

daffodil lament είπε...

@dagg mou αγκαλιά!

monster thanks...εβοήθησε με πολλά τούτο που μου είπες..έκαμε με κάπως να συνέλθω..:)

Neerie είπε...

where is you?