Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

σ'ένα καλοκαίρι

Σ'ένα καλοκαίρι εσυμμετείχα σε δύο γάμους που με εκάμαν να πω 384739847 φορές δυνατά οτι εννεν πράματα για μένα τούτα. Ιδιαίτερα οι κρίσεις οι υστερίες τα διαδικαστικά και ο κόσμος που εμπερικλίεται σε έτσι εκδηλώσεις επηρέασε τη ζεν φιλοσοφία μου.
 Άρχισα να πίνω και να με χαλά με την έννοια οτι έκλαψα πολλά φίλε που με διαβάζεις. Παλιά το ποτό ήταν ένας ύμνος στη ζωή μου τωρά πίνω και κλαίω. Κλαίω όπου σκεφτείς. Μες το αυτοκίνητο, μες το μπάνιο έξω που σπίτια μέσα σε χώρους στάθμευσης και μες τα μπαράκια.
Έχασα δυο άντρες που αγαπώ πολλά και επεράσαμε τόοοσα πολλά επειδή στη μια περίπτωση εν μπορεί και στην άλλη περίπτωση εν μπορώ.
Εκατάλαβα οτι μπορεί να αγαπάς πάρα πολλά κάποιον αλλά να τον αφήνεις να φύει, ή να τον διώχνεις ακριβώς επειδή τον αγαπάς.
 Εκτίμησα το πόσο σημαντικοί εν οι φίλοι μου στη ζωή μου. Τζίνοι οι φίλοι που τους λέεις τελικά πως σκέφτεσαι τι νιώθεις και απλά περνούν το μαζί σου.
Εκατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να σου λείπει κάποιος. Τόσο, που πράματα σαχλά που του αρέσκαν να αρχίζουν να σου αρέσκουν αλλά ενι ξέρεις αν πραγματικά εχάλασε το γούστο σου ή αν σου αρέσκουν επειδή εν ένας τρόπος να τον νιώθεις κοντά σου.
Εγνώρισα ανθρώπους που έχουμε τόοοσα κοινά και αν δεν ήταν η απόσταση θα επερνούσαμε τέλεια!
Μέσα στην προσπάθεια ανασυγκρότησής μου εσκέφτηκα οτι εν παίρνω τη ζωή μου στα σοβαρά και έκαμα phd proposal. Και η αλήθεια εν οτι εν ένα θέμα που αγαπώ πολλά επομένως εύχομαι να παν όλα καλά. Αν παν έτσι ακριβώς όπως θέλω θα σταματήσω για λίο να είμαι μπλογκοπριχτάκι του ελέους και θα ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό.
Είδα τον μέχρι πρότινος μεγάλο μου έρωτα και δεν μου έκαμε καμία απολύτως αίσθηση. Για πρώτη φορά. Επαρακολουθούσα μάλιστα το κινητό μου καθώς εμιλούσαμε περιμένοντας μήνυμα από άλλον αποστολέα και εσκέφτηκα πώς τα φέρνει η ζωή καμμιά φορά.
Έκρουσα και που τον ήλιο και που τον έρωτα.
Μπορεί να παρουσιάζω τα πράματα πολλά δραματικά αλλά η αλήθεια εν οτι επέρασα πολλά ωραίο καλοκαίρι
Και εκατέληξα πως "δεν είμαι μόνος δεν είμαι ο μόνος όλα είναι δρόμος".

9 σχόλια:

marilou είπε...

νομίζω εννα κάμω τζαι 'γω ενα ποστ για το φετινό καλοκαίρι τζαι τι έμαθα.
Το ποτό νομίζω έχει την μαγική ιδιότητα να φκάλει στην επιφάνεια ότι νιώθεις μέσα σου.
Εθύμησες μου το summertime sadness φυσικά, i think i'll miss you forever
congrats τζαι για το phd!!! Νομίζω εν πολλά καλή ιδέα.
Μπλογκοπριχτάκι του ελέους δεν είσαι φορ σιουαρ, θα σου το πουν τζαι οι αλκόολες 1 και 2 που μόλις δούμε ποστ σου είμαστε 'ωωωωωωωω'
άτε τζαι καλό μας φθινώπορο

Ænima είπε...

Έχει 2-3 σημεία που με αγγίξαν πολλά daffodil μου.
Good luck με το Ph.D proposal :)

Unknown είπε...

Ομολογώ πως αρκέυκω να ζηλεύκω με τόσα PHD δαμέσα δα...Γκούντ λάκ εντ αι χόουπ δει αξέπτ γιου!! Τώρα όσον αφορά γκόμενους, μεγάλους έρωτες και τα λοιπά, αναμενόμενο είναι να σε κάψουν σε κάποια φάση. Πως αλλιώς θα αφήσουν το σημάδι τους?? Το κλάμα γάμα το...θα περάσει..η ψυχολογία σου να είναι καλά και όλα φτιάχνονται

Rania είπε...

good luck with your PhD proposal!

vanilla είπε...

:*

Πρασινάδα είπε...

Γκουντ λακ με το προπόζαλ!

Υ.Γ.1. Σκέφτου αν εν ελάλες οτι επέρασες καλά! :Ρ
Υ.Γ.2. Τζερνώ καφέ αφου εβαρέθηκες τα ντρίνκς!

daffodil lament είπε...

@love mou να μου πεις αν με πιάσουν. περιμένω τον δικό σου απολογισμό και όλες τις αλκοόλες μαζί σύντομα λευκωσία:)
@aenima μου ποιά σε αγγίξαν ακριβώς???:)
@asproulli mou ξέρω είμαι drama queen και μαννογεναίκα!γενικά καλά περνώ και μπορώ να πω οτι ο τελευταίος έρωτας αξίζει και με το παραπάνω. ευχαριστώ όμως:)
@ράνια μου ευχαριστώ αν παν ούλλα καλά κερνώ shots
@agapimeni mou filoures polles!
@pras μου χαχαχααχ! καλά περνώ πιάνουν με γεναιτζίσιμα σύνδρομα όμως τα οποία προσπαθώ να καταπολεμήσω:Ρ κρατώ τον καφέ!!!:)

all4love είπε...

Απορώ ώρες ώρες γιατί μου μππαίνει η ιδέα ότι τα πράματα που μου συμβαίνουν εν αποκλειστικότητά μου...

daffodil lament είπε...

all4love δεν είσαι μόνος δεν είσαι ο μόνος όλα είναι δρόμος:)