Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

πόσο μ'αγάπησες και πόσο το εννοείς..πόσο ο κόσμος όλος ήμουνα για σένα..

Έχτες ήσουν στ'όνειρο μου..ότι και καλά επέθανες. Και όταν ήρταν να μου το πουν ήμουν εντελώς απορημένη και έλεα μέσα μου "πώς γίνεται αφού εν ξέρει πως νιώθω". Τούτη ήταν η έννοια μου..ότι έφυες και εν ήξερες καν το πως νιώθω για σένα! Και ξαφνικά εμφανίστηκες οτι και καλά ήρτες πίσω για λίο.. και έλεες μου τούτο το τραγούδι !Και εγώ εν εμπορούσα να ανοίξω το στόμα μου να πω το παραμικρό!Να σου πω για μένα είσαι όλος ο κόσμος και το εννοώ! Και έφυες...Και μέσα στο όνειρο εσκέφτουμουν αν εν εγωιστικό να μεν  σου πω πώς νιώθω ή να εν επειδή εν θέλω να σε τρομάξω επειδή κι εσύ για να τα λέμε όπως έχουν έχεις τα issues σου..Ένι ξέρω ακόμα.

Ξέρω οτι είμαι drama queen γενικώς.. ξέρω οτι έχω τόσο κόσμο δίπλα μου για να το ξεπεράσω..Ξέρω όμως και οτι πίνω και εν με πιάνει... Και εν μιλώ για το ποτό που έπινα μπροστά σου. Μιλώ για πραγματικό ποτό. Εν νώθω ειλικρινά..Ακούω τη λογική στα χείλη της Α..Θέλω να σου πω "έλα να με πάρεις που δαμέ εννεν καλά!"Αλλά γίνομαι καρικατούρα της Ελεονώρας στο γελοιωδέστατο τραγούδι της.Βλέπω πράματα και θέλω τόσο πολλά να σου στείλω μήνυμα να σου πώ "έγινε τούτο!" και να μου κάμεις το κυνικό σου σχόλιο...αλλά εν μπορώ. εν είμαι καν μέρος της ζωής σου..Εν πρέπει να είμαι μέρος της ζωής σου..!

Μπορεί λοιπόν αύριο να χαθείς...Εσκέφτουμουν το και πόψε.. Εν θέλω να σε ταράξω όμως με τον ήδη ταραγμένο νου μου. Θέλω να ξέρεις πως για μένα πάντα θα είσαι ο μικρός πρίγκηπας της ιστορίας...κι εγώ δυστυχώς η αλεπού.. Δυστυχώς ή ευτυχώς ημέρεψές με..Πάντα θα σε θυμάμαι όποτε βλέπω τα κόκκινα σύννεφα στον ουρανό. Και όποτε ακούω WASP. Πάντα θα σκέφτομαι την αμηχανία σου στην πρώτη μας γνωριμία.. και την ασφάλεια που ένιωθα στα χερια σου..και δε θα ξεχάσω ποτέ πως άμαν εγελούσες.. εφώτιζε το πρόσωπό σου..Και τελευταίο απ'όλα να ξέρεις πως εσένα θα μπορούσα να σε αγαπήσω.έτσι απλά.

5 σχόλια:

marilou είπε...

Εσυγκίνησες με βαθύτατα πολυαγαπημένη.
Ενιξέρω γιατί εν μπορείς να είσαι μέρος της ζωης του αλλά εγώ νομίζω θα ήταν πολλά τυχερός αν ήσουν.
Πολλά όμορφο πολυαγαπημένη μου.

a tall girl είπε...

πολλά όμορφο τούτο που εγραψες..εκλαμούρισες με:/

Rania είπε...

ohhh..μάνα μου ρε πολλά ωραίο..

vanilla είπε...

ταυτίζομαι για μια ακόμη φορά.. λες και παίρνεις τα μέσα μου και τα κάνεις λέξεις..
πολύ όμορφη ανάρτηση αγαπημένη μου

Ænima είπε...

Πανέμορφο. Μακάρι με κάποιο τρόπο η "εξομολόγηση" σου να πάει στα αυτιά του. Αξίζει να τη δει/νιώσει.