Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

keeping my issues strong

Έχει κάποιες μέρες που άρχισα να βγαίνω με κάποιον. Το συγκεκριμένο άτομο έδειχνε οτι του άρεσα εξαρχής αλλά εγώ εκρατούσα τις πισινές μου επειδή είμαι στην κοσμάρα μου γενικότερα επειδή παιρνώ τη φάση του εννωθω, ένι ξέρω ακριβώς. Απλώς πάω τη συντροφιά του κάμνει με να γελώ και να περνώ όμορφα και είπα γιατί όχι να βγούμε χαλαρά πράματα. Να μην το υπεραναλύω και ό,τι βγει.

Στο πρώτο μας ραντεβού εκατάλαβα οτι πέραν της ευχάριστης προσωπικότητας του έχουμε αρκετές διαφορές. Ας πούμε εν ιδιαίτερα τρέντυ για τα γούστα μου..Προσέχει τα ρούχα προσέχει τι φορώ εγώ(!!!) και εντάξει εν εσυνήθισα με έτσι τύπους. Προτιμώ τους πιο ήπιων τόνων. Αλλά έχει και πολλά καλά. Εν πολλά κοινωνικός και έχει απίστευτους τρόπους που για μένα εν σημαντικό. Και λέει μου έξυπνα αστεία. Στο δεύτερο τρίτο ραντεβού άρχισε να με κερδίζει παραπάνω.

Βεβαια.. δε θα μπορούσα να μπαίνω σε μια κατάσταση και να μεν υπάρχει ένα αλλά. Πάντα είτε δε θα υπάρχει απολύτως κανένας στη ζωή μου ούτε καν να με ενδιαφέρει λίο είτε θα υπάρχουν 2-3. Στη δεδομένη περίπτωση είναι ο Σ που υπάρχει πάντα πάντα πάντα αν και κρατώ τις αποστάσεις μου όσο μπορώ. Και ένα άλλο παιδί που εγνώρισα πρόσφατα. Και εκείνος εν πολλά κοινωνικός και ευχάριστος και αμέσως μόλις εγνωριστήκαμε "εδέσαμε". Εν νομίζω να μου αρέσει ερωτικά αλλά μιλώ του γιατί περνώ καλά.  Ξέρω οτι δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί εκείνος εξεκαθάρισε μου πως με βλέπει...

Μερικές φορές σκέφτομαι οτι συμβαίνουν μου διάφορα κακά πράματα επειδή ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα σωστή ούτε καλή. Ένι ξέρω τι εν το ηθικά σωστό και λάθος. Βρίσκω δικαιολογίες στις πράξεις μου. Και τα λάθη μου ακόμα γουστάρω τα. Τρώω τα μούτρα μου και λέω ευτυχώς γιατί διαφορετικά, θα έμενα με ένα "what if". Και το what if εν επικίνδυνο πράμα και προσωπικά δεν το έχω στο DNA μου. Κρατά σε στάσιμο.. Ενώ κάνεις τη βλακεία σου και προχωράς. Ή εν προχωράς ή πάεις μπροστά πίσω...

Όπως και να χει εγώ περνώ καλά με τον τρέντυ τύπο. Ασχολείται με τα ρουχούθκια του τα labels του πού εννα πάει τα σαββατοκυρίακα κλπ. Ξέρω οτι εν θα νιώσει όπως νιώθω εγώ άμαν ακούω Διάφανα και Παυλίδη, ούτε ξέρει ποιά εν η Κατερίνα Γώγου ούτε εννα κάτσει να διαβάσει Neruda Barthes και Sartre. Αλλά πραγματικά.. πόσο ρόλο παίζει τελικά?

16 σχόλια:

vanilla είπε...

το μόνο που έχει σημασία είναι να περνας καλά..
όλα τα άλλα είναι για μετά.. :)

marilou είπε...

Πολυαγαπημένη τούτο που λες με το ότι εν εχέτε κοινά ενδιαφέροντα (ετσί να το πω;) εν ένα issue πάντα. ΑΛΛΑ είδαμεν και τζίνους με τους οποιούς έχουμε τα ίδια γούστα, οπότε μεν το πολυψάχνεις. Αν περνάς καλά συνέχιστο, αν δεις και εν τραβά τότε αναθεωρείς. Τωρά για τον άλλο παρέα αν του εξεκαθάρισες και 'συ πως τον βλέπεις τότε νομίζω ενεν πρόβλημα, μωρά δεν είμαστε άρα τζίνος μπορεί να κρίνει κατα πόσο θέλει να συνεχίσει να σε κάμνει παρέα.
Χρυσή συμβουλή είναι να μεν σκέφτεσαι πολλά, εν δύσκολο αλλά enjoy ur moments πολυαγαπημένη μου!

Grouta είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Grouta είπε...

Ατε να δεις η Μαριλουδα... τς τς τς
Προχτες εγυρευκεν μανιουαλ τζαι τωρα δια τζαι συμβουλες ;Ρ

Παρολα αυτα Daffodil, εν καλη η συμβουλη της Μαριλους, συμφωνω!

Μάνα είπε...

εγώ με τον Μοτορτζή έχουμε πολλές διαφορές. παιρνούμε μια χαρά. και οι διαφορές δεν αποτέλεσαν ποτέ εμπόδιο στη σχέση μας.
είναι του τι θέλεις σε μια σχέση. αν τον θέλεις να είναι κολλητός τζαι συνέχεια να κάμνετε πράματα μαζί, τότε ίσως οι διαφορές να είναι εμπόδιο. παρόλο που τον αγαπώ και μου αρέσει η παρέα του husband εν θα άντεχα να τον έχω συνέχεια δίπλα μου.

daffodil lament είπε...

@ vanilla περνώ καλά χεχ θα σκέφτομαι το παρόν :)
@polyagapimeni mou πόσο δίκαιο έχεις! είδαμε τους και τούτους που ήταν κουλτούρα και διανόηση..! άτε να τα σκεφτώ και να νευριάσω!:P απλώς σκέφτου με να σέρνομαι μέσα στα κλάπς εννεν ότι καλύτερο:P
@grouta mou χαχαχαχ ναι τι τέλεια η μαριλού!:) εννα τα παραβλέψω για την ώρα ντήαρ
@ μάνα μα σοβαρα?? εν το ήξερα!:) έχεις δίκαιο εννεν καλά να είσαι ο ίδιος με τον άλλο και οι αντιθέσεις εν καλές. να δούμε ώσπου θα πάει :)

Ina είπε...

Πάρτο χαλαρά όπως έρχεται. Εγώ με τον δικό μου να δεις διαφορές. Ευτυχώς δε με σέρνει μέσα στα κλαμπς, αλλά του μαθαίνω εγώ τη "ψαγμενοκουλτουρέ" πλευρά της πόλης και τον τραβώ μέσα στα όρη και τα παραρά. Δοκίμασε το σιγά-σιγά. Που ξέρεις? Μπορεί και να του αρέσει.

vanilla είπε...

σήμερα το πρωί άκουγα Διάφανα και σε σκέφτηκα!
παράξενο συναίσθημα.. να σκέφτομαι κάποιον που δεν ξέρω..
σε σκέφτηκα για δύο λόγους..
1. γιατί ανάφερες ότι σου αρέσει
2. γιατι σχολιάζαμε σε παλαιότερη ανάρτησή σου πως κάποια τραγούδια σε σημαδεύουν για πάντα. τα τραγούδια τους για μένα, είναι συνυφασμένα με μια πολύ άσχημη περίοδο και με ένα άτομο που αγαπώ πολύ και που τότε περνούσε πολύ δύσκολα.. και κάθε φορά που ακούω ένα τραγούδι τους, όσο κι αν μου αρέσει, ξαφνικά είναι λες και μεταφέρομαι σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή.. και με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι..

Πρασινάδα είπε...

Εξαρτάται για τι διαφορές μιλουμε τζαι ποσο σημαντικές εν για εμας... Αν ο τυπος σου κάμνει το κλικ, υπαρχει δηλαδή χημεία, τοτε γιατι όι...αν ομως εν μπορεις να δεις περαν τον διαφορων, τοτε εν προβλημα....

daffodil lament είπε...

@ina χαχαχαχα στα όρη και τα παραρά σοβαρα??:P αρέσκουν του πάντως τα πράματα που έχουν υποψία κουλτούρας αλλά ως τζιαμέ. μπράβο σας εμένα αρέσκει μου τούτο το πράμα άμαν τα βρίσκετε :)
@vanilla email sou!
@πρας μου έχεις απόλυτο δίκαιο προσπαθώ να ερευνήσω πόσο με ενοχλούν τούτα τα πράματα με τα labels kai ta clubs..θα ενημερώσω πάραταύτα
p.s να κρατήσουμε στα πρακτικά οτι τα παραπάνω date έχουν τη διάρκεια ενός φεγγαριού

vanilla είπε...

στο προφίλ μου κάτω από τη φωτογραφία μου (είναι από τις καλές μου δεν νομίζεις.. πριν παρω τα κιλάκια!! χιχιχι) υπάρχει λινκ με το email μου!
φιλια :)

Ουφ! είπε...

"Αλλά πραγματικά.. πόσο ρόλο παίζει τελικά?"

την παίρνω σαν ρητορική την ερώτηση σου :-) δεν παίζει και τόσο ρόλο φτάνει να μεν ήταν κανένας που θα έθελε να σε σύρει στα μπουζούκια ας πούμε! :-))

Δρακουλίνα είπε...

Βασικά εγώ θα ελάλουν ότι αν είσαστεν πολλάαα διαφορετικοί, σε σημείο διανοητικής ασυμβατότητας, κάμε απλά σεξ τζιαι πέρνα καλά τζιαι μετά τέλειωστο το παναηρούι.
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι με κάποιους μπορεί να είσαι φαινομενικά αταίριαστος αλλά μπορεί να σε ενώνουν άλλα πράματα. Τούτη εν άλλη πελλάρα όμως. Συγκεντρώθου στο πρώτο καλύττερα.

daffodil lament είπε...

@vanilla έλεγξε ξανά :P

@ouf βασικά πέρνω τα ρίσκα μου τωρά η κουλτούρα με έχει κουράσει:P

@drakoulina διανοητική ασυμβατότητα ακούω wow!:) βασικά και τούτοι οι διανοούμενοι εν μου επολλοκάτσαν. και το θέμα με το σεξ πάλε εν το καταφέρνω όπως το λαλείς να "γαμώ και να ρέσσω" πιάνουν με τα συναισθητατικά μου δυστυχώς:P αλλά όσα είπες τα σκέφτομαι ήδη σοβαρά!

Rania είπε...

εν καλύτερα να έχετε διαφορές..it would be boring if you didn't.

Νομίζω αν έχεις διαφορές με τον άλλο μαθαίνεις που τον άλλον και sometimes you would be surprised μπορεί να σου αρέσουν πολλά καινούργια πράγματα!

daffodil lament είπε...

@ ράνια προς το παρόν έχεις δίκαιο παν καλά τα πράματα..και μαθαίνω καινούργια πράματα στον κόσμο των τρέντυ :P